Evo sad i Grmoje sa svojom hrpom uvjeta. Ne bi podržao SDP, ljevicu i HDZ, ide na sastanak s DP-om

'Čeka se na DP', kazao je Grmoja

17.04.2024., Zagreb - Docek izbornih rezultata za Hrvatski saboru u stozeru Mosta, Hrvatskih suverenista, Hrvatske konzervativne stranke (HKS) i Nezavisne liste mladih (NLM) u Peronu 16 u Magazinskoj ulici 16. Nikola Grmoja obratio se okupljenima. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
FOTO: Marko Prpic/PIXSELL

Mostov Nikola Grmoja kazao je da će danas poslijepodne obaviti razgovore s Domovinskim pokretom, javlja HRT. “Mi smo jasno rekli da sve ovisi o DP-u, ako bi oni sudjelovali u formiranju Sabora, onda možemo o tome razgovarati. Dakle, čeka se njih”, kazao je.

Komentirajući konferenciju za medije Ivana Penave, Grmoja je kazao da je predsjednik DP-a rekao da više nije problem ni Andrej Plenković ni šef SDSS-a Milorad Pupovac, te da ne zna što će se dalje događati.

“Mi s Domovinskim pokretom imamo sastanak u četiri sata, ali ne znam koliko su daleko odmakli ovi pregovori između Domovinskog pokreta i HDZ-a i što će u tom smislu biti”, dodao je.

‘Nećemo podržati SDP’

Grmoja je komentirao i informacije da oporba konstituira Sabor i kazao da to nije moguće bez Domovinskog pokreta. Poručio je i da Most neće podržati SDP niti bilo kakvu lijevu vladu.

“Što se tiče HDZ-a, to smo jasno rekli da s HDZ-om ne želimo ni razgovarati. HDZ treba poslati u oporbu”, dodao je.