Video. Plenković na TikToku fejkao telefonski poziv i hinio zauzetost pregovorima o novoj Vladi pa pozdravio sa 'Đi-đi'

Tehnički premijer snimio je novi filmić

FOTO: TikTok

Na TikToku Andreja Plenkovića osvanuo je novi video u kojemu on zahvaljuje svima koji su na parlamentarnim izborima glasali za koalicijsku listu HDZ-a. Ponovio je da su osvojili 61 mandat i pohvalio veliku izlaznost što je ocijenio odličnim za hrvatsku demokraciju iako je dan ranije na press konferenciji negodovao zbog tolike izlaznosti objašnjavajući da bi, da je bila manja, HDZ dobio koji mandat više.

“Sada smo u fazi pregovora s našim potencijalnim partnerima za formiranje parlamentarne većine, a nakon toga i Vlade”, kazao je odjeven u plavu polo majicu. Dodao je da će napraviti sve da još jednom oformi Vladu koja će, kaže, omogućiti predan rad kako bi Hrvatska bila spremna za sve izazove.

Zadnja poruka? ‘GG’

I dok to Plenković govori onda mu, kao slučajno, zazvoni mobitel. On se tobože javlja, a potom ubrzo ponovno gleda u kameru i pratiteljima govori “Sorry” pa, hineći strašnu zauzetost, kaže kako mora nastaviti s pregovorima.

Dodaje kako danas ima puno sastanaka na dnevnom redu kao i da će se javljati dok pregovori budu tekli kao i da će se javiti kada sastave Vladu. “GG”, kaže premijer na kraju, što je izraz potekao iz gamerskog slanga, a znači: Good Game.

Video je zapravo, teško prepričati i dočarati, pa je možda najbolje da ga pogledate.

@plenkovic_andrej

Ovim putem želim se zahvaliti svima na povjerenju koje ste nam dali na izborima 17. travnja. Hrvatska demokratska zajednica, zajedno s partnerima, osvojila je 61 mandat i pobijedila treći put zaredom na parlamentarnim izborima. Hvala svim našim sugrađanima koji su iskoristili svoje demokratsko pravo te pokazali da vjeruju u uspješnu i snažnu Hrvatsku koja je spremna na sve izazove. #ZaSveIzazove #vladaRH #andrejplenkovic #izbori2024 #pobjeda #hrvatska

♬ original sound – Andrej Plenković