Evo opet Marasa: ’50 dana čekam novi upis u SDP jer bih sada imao puno toga za dati’

Prošli se tjedan pohvalio da je krenuo u privatni biznis za koji je dobio državne poticaje

Facebook

Bivši ministar, saborski zastupnik i dugogodišnji šef zagrebačkog SDP-a, Gordan Maras, danas je opet istupio na Facebooku.

U objavi popraćenoj selfijem iz auta, kratko se osvrnuo na niz spornih situacija u kojima se našla nova zagrebačka gradska uprava na čelu s Tomislavom Tomaševićem. Pritom je prozvao predsjednika stranke iz koje je izbačen, Peđu Grbina, te još jednom podsjetio kako je on sada novopečeni poduzetnik.

“Bilo bi dobro da gradonačelnik što prije da odgovore na sva pitanja koja su se otvorila proteklih dana. Prvenstveno bi bilo dobro za njega. Drugo, žao mi je što ne mogu pomoći SDP Zagreb (čekam upis već 50 dana) jer bi sada imao puno toga za dati. Mirni jednostavno nije za to. Pozz od novopečenog poduzetnika”, poručio je Maras.

Dobio je državne poticaje

Inače Maras je prošli utorak, također na Facebooku, objavio da će se baviti europskim fondovima te savjetovanjem za “lakši prolazak kroz zamršene bankarske procedure financiranja projekata”.

Građane je pritom pozvao da mu se jave i ako im treba savjet ili kontakt za brži razvoj privatnih poduzeća. Za pokretanje posla, također je napisao, dobio je i državne poticaje.