HDZ objavio video Milanovića: 'Komično je pratiti kako se Vrhovni šarlatan koprca, preznojava i dodatno zakopava'

Objavili su i video Milanovića u kojem govori da još neće biti dugo predsjednik jer će 'biti premijer'

FOTO: Pixsell

HDZ je na Facebooku komentirao današnju izjavu predsjednika Zorana Milanovića koji je rekao da je mu je bio cilj “okupiti Hrvatsku protiv jedne vrlo zle organizacije koju predvodi jedan nevjerojatan čovjek koji je spreman na sve ove loše stvari koje je radio”.

“Komično je pratiti kako se Milanović koprca, preznojava, dodatno zakopava – umjesto da kao najveći gubitnik izbora prizna poraz, a kao kršitelj Ustava podnese ostavku. Tako je u kampanji svakog dana – premda iz sigurne zavjetrine Pantovčaka – rezolutno najavljivao ‘Bit ću premijer!’, ali sada, nakon izbornog debakla, infantilno mulja da je samo ‘izražavao spremnost’ da u ime SDP-a postane predsjednik Vlade”, napisao je HDZ.

‘Lažljiv kao uvijek’

HDZ tvrdi da SDP u javnosti “vrti spin” da su dvije trećine glasača bile protiv HDZ-a. “Podjednako tako, i on i njegova partija svakodnevno uglas vrte isti spin – da je 2/3 glasača bilo ‘protiv HDZ-a’. Po toj istoj ‘logici’, ako zbrojimo sve koji nisu dali glas za SDP-ovu koaliciju, može se konstatirati da je čak 3/4 hrvatskih glasača reklo NE! Milanovićevoj balkanštini, njegovom bezakonju i ruskom smjeru. Vrhovni šarlatan kao Vrhovni šarlatan – (NE)dosljedan i lažljiv kao uvijek!”, objavili su na Facebooku.

Objavili su i video Milanovića u kojem govori da još neće biti dugo predsjednik jer će “biti premijer”.

Komično je pratiti kako se Milanović koprca, preznojava, dodatno zakopava – umjesto da kao najveći gubitnik #izbori2024 prizna poraz, a kao kršitelj Ustava 🇭🇷 podnese ostavku. Tako je u kampanji svakog dana – premda iz sigurne zavjetrine Pantovčaka – rezolutno najavljivao „Bit ću premijer!“, ali sada, nakon izbornog debakla, infantilno mulja da je samo „izražavao spremnost” da u ime SDP-a postane predsjednik #VladaRH. Podjednako tako, i on i njegova partija svakodnevno uglas vrte isti spin – da je 2/3 glasača bilo „protiv HDZ-a“. Po toj istoj „logici“, ako zbrojimo sve koji nisu dali glas za #SDP koaliciju, može se konstatirati da je čak 3/4 🇭🇷 glasača reklo NE! Milanovićevoj balkanštini, njegovom bezakonju i ruskom smjeru.Vrhovni šarlatan kao Vrhovni šarlatan – (NE)dosljedan i lažljiv kao uvijek!Video: PIXSELL Photo & Video Agency

Posted by HDZ – Hrvatska demokratska zajednica on Wednesday, May 1, 2024