Melania Trump za Majčin dan lansirala pozlaćenu ogrlicu po cijeni od 245 dolara

Trumpova kampanja ima upola manje sredstava od Bidenova tabora

FOTO: @melaniatrump

Dok se njezinom suprugu Donaldu Trumpu sudi na kaznenom sudu na Manhattanu, bivša prva dama Melania Trump, lansirala je, prošle nedjelje ujutro, tri tjedna uoči Majčinog dana, zanimljivu ogrlicu, da bi, kako navodi, odala počast svim majkama.

Pozlaćena ogrlica prodaje se na Melanijinoj web stranici za 245 dolara, piše The Hill.

Nakit s potpisom

Ogrlica, nazvana “Her Love&Gratitude” ima podesivi lančić i cvjetni privjesak s tri latice. Na njoj je i potpis bivšeg modela.

“Biti majka jedna je od najvažnijih uloga u životu. Za ovaj Majčin dan dizajnirala sam ogrlicu kako bih izrazila ogromnu zahvalnost i odala počast svim majkama”, rekla je Melania Trump u izjavi koju je prenio The Hill.

Mogu se ugravirati datum i inicijali

Kako opisuju iz ureda Melanije Trump, na ogrlicu se mogu ugravirati imena, inicijali i važni datumi.

Oni koji kupe ogrlicu imat će pravo na kupnju ograničenog izdanja digitalnog kolekcionarskog predmeta izrađenog pomoću Solana blockchaina, kaže web stranica.

Stala suprugu u obranu

Dok je Melanija prije pokazivala nevoljkost da sudjeluje u kampanji svoga muža, pojavila se na prikupljanju sredstava održanom nedavno u njihovoj vili Mar-a Lago.

The New York Times je izvijestio da je Melania rekla da je suđenje sramota kako bi se njezin suprug spriječio da opet bude izabran za predsjednika, što je u oštroj suprotnosti s bijesom koji je pokazala kada je afera oko isplate “crnog” novca porno zvijezdi Stormie Daniels, 2018. godine izašla u javnost.

Traje Trumpova rasprodaja

Trumpova kampanja je u škripcu s novcem, s upola manje sredstava nego što ima Bidenov tabor, navodi The Daily Beast.

Otkako su mu izrečene visoke novčane kazne, Trump, da bi skupio novac, prodaje čudne stvari od Biblije koju je osobno odobrio za 60 dolara, pod imenom God Bless America, majice za 499 dolara, zlatne tenisice “Never Surrender” za 399 dolara na kojima je, naravno, američka zastava, koje su se, navodi Forbes, rasprodale za dva sata.

Napravljeno je samo 1000 pari, a 10 je osobno potpisao Trump. Ovo je prvi put da je Melania krenula u pokušaj prikupljanja novca.