Ona žena koja je uz kuću ponudila i sebe za udaju, napokon je našla kupca (i vjerojatno muža)

Winin oglas je postao viralan kad je rekla da je kupac njezine kuće može oženiti

FOTO: Screenshot/YouTube

Jedna indonezijska agencija za nekretnine u ožujku je objavila oglas Wine Lie koja prodaje svoju kuću, a kupac uz to dobiva i nju za partnericu. “Nudimo prekrasnu kuću u Yogyakarti. Za 70.000 eura dobijete dvije sobe, dvije kupaonice, veliki akvarij, krasan vrt i – vlasnicu!”, stajalo je u oglasu. “Nije mi nimalo žao što sam u oglasu. Svaki put kad sam se zaljubila, poslije bih se duboko razočarala. Sada mi je velika želja pronaći kupca za kuću, a bilo bi sjajno kada bi usput pronašla i srodnu dušu”, objasnila je Wina tad zašto je odlučila ponuditi i sebe u oglasu.

Da se 40-godišnjakinji ovakav hrabar, ali kreativan pothvat isplatio, pokazalo se ovog mjeseca. Naime, Wina je uspjela prodati kuću, ali i naći muškarca za kojeg će se udati. “Ime mu je Redi Eko, ja sam tražila muža, a on je tražio ženu, našli smo se”, izjavila je Wina. Također, Redi je poput nje razvedeni roditelj, a kad je čuo kako Wina prodaje kuću zbog financijskih problema, 46-godišnji poduzetnik ponudio joj je svoju pomoć. “On će prodati svoju kuću u Lampungu i iskoristi će novac da mi pomogne”, kazala je Wina tamošnjim medjima.

Još se nisu osobno susreli

https://www.youtube.com/watch?v=fTyqsrTavnI

Inače, ona je svoju kuću s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, malim jezerom i prostranim vrtom odlučila prodati kako bi podmirila svoje dugove. Kako je u oglasu napisala da kupac kuće može oženiti vlasnicu, oglas je vrlo brzo postao viralan.

Redi je pak izjavio kako se već ranije planirao preseliti u Yogyakartu kako bi bio bliže svojoj djeci koja sad tamo idu na studij. Zanimljivo je i kako se par još nije osobno upoznao, ali zato već dva mjeseca svakodnevno komuniciraju putem telefona i razmjenjuju SMS-ove, a susret planiraju ovih dana. “Plan je da odemo na hodočašće u Meku, a ako sve prođe u redu, idućeg mjeseca ćemo se vjenčati”, objasnila je.